Fundraiser ReVolt House

Maandag 20 Juni vond bij ICDubo de eerste Fundraiser voor het ReVolt House plaats. Het ReVolt House is een project van de TU Delft en tevens de Nederlandse inzending voor de Solar Decathlon 2012 in Madrid.

De Solar Decathlon is een wedstrijd voor het ontwerpen en bouwen van het beste huis dat in haar eigen energie voorziet, daarnaast wordt ook beoordeeld op zaken als duurzaamheid, esthetiek, gebruikerscomfort en economische haalbaarheid.

Bijdrage
Tijdens de Fundraiser gaven onder meer Ad van Wijk - Professor Sustainable Energy TU Delft, en Donald Pols - Hoofd Klimaatprogramma WNF hun visie op duurzaam bouwen en het ReVolt House.

Van de aanwezige bedrijven gaven er enkele gelijk aan geïnteresseerd te zijn om ook een financiële of materiele bijdrage te leveren aan het ReVolt House. De Fundraiser mag dan ook een succes genoemd worden!

Geïnteresseerd?
Voor geïnteresseerde bedrijven die niet aanwezig konden zijn is de kans nog niet verkeken. Bedrijven die dit project willen ondersteunen en zichzelf in de kijker willen spelen kunnen zich nog altijd melden.

Meer informatie: Revolt house 
Meer informatie: Filmpje Revolt House

Deze Fundraiser werd mogelijk gemaakt door Kingspan Duurzame Bouwsystemen en Building Holland 2012. 

Foto: Tim Hilhorst

Deel dit artikel

permalink