Nieuw jasje én nieuw platform

Vanaf afgelopen maandag hebben de GPR software-websites een nieuw jasje. Daarnaast is een nieuw platform gelanceerd dat duurzame gebouwen in Nederland letterlijk op de kaart zet.

Op 5 november jl. zijn de nieuwe GPR software-websites in een nieuwe opmaak live gegaan. Met deze herziende huisstijl introduceert W/E adviseurs een andere kijk op de productserie van GPR software. Alle softwarepakketten – GPR Stedenbouw, GPR Specials, GPR Gebouw, GPR Bouwbesluit en GPR Onderhoud – worden op hun eigen productwebsite onder de aandacht gebracht. Door de snelle groei van GPR software voldeed de oude website niet meer aan de diversiteit van het productaanbod. De productwebsites zijn geschaard onder de betreffende portal.

GPR Projecten
Onlangs is ook de website GPR Projecten gelanceerd, waar GPR Gebouw licentiehouders hun duurzame projecten onder de aandacht kunnen brengen. In de eerste weken zijn reeds 21 projecten online gezet. De website nodigt uit om duurzaamheidsprestaties van enkele gebouwen, maar ook van regio’s te vergelijken. Ook benchmarks worden mogelijk. Er ontstaat een helder overzicht over de prestaties van duurzame gebouwen in Nederland: zowel nieuwbouw als renovatie en een breed scala aan gebruiksfuncties – wonen, kantoren, onderwijs, bedrijven, et cetera. John Mak, directeur W/E adviseurs en expert bij Kennisplatform Duurzaam Gebouwd, is verheugd over de lancering: “Lang verwacht en nu eindelijk een realiteit. De GPR Projecten-website zet Nederland als duurzame woon- en werkplaats op de kaart.”

Meerwaarde
W/E adviseurs, die de GPR Projecten-website ontwikkelde, ziet grote meerwaarde in het nieuwe platform. Door innovatie en nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan laten Nederlandse bouwpartijen zien dat ook in tijden van crisis hoge duurzaamheidsambities mogelijk zijn.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Stichting W/E adviseurs duurzaam bouwen

Links