Project Participations van start

Na het succes van 2011 gaat Project Participations van De Nieuwbouw ook in 2012 weer van start. Bedrijven die deel willen nemen, kunnen zich aanmelden.

Beursconcept
Project Participations is een project, waarbij jongeren meedenken over ontwikkelingen in de bouwbranche. Het project heeft de vorm van een beursconcept waarin men aandelen kan kopen in projecten. Deze projecten zijn opgesteld en worden uitgevoerd door de leden van De NieuwBouw.

Dit project geeft bedrijven en branchegenoten de kans om mee te doen in projecten die daadwerkelijk uitgevoerd gaan worden en voor de gehele branche voordelen opleveren. Onze leden hebben deze projecten aangeleverd en zullen deze ook tot een goed einde brengen.

Voor de participerende bedrijven is dit een makkelijke en goedkope manier om kennis en een netwerk te vergaren. Bovendien geven bedrijven met deelname aan het project aan dat het belangrijk is dat de jonge generatie over deze onderwerpen nadenkt.

Wanneer
Project Participations zal in de middag van 19 april plaatsvinden in de zeer toepasselijke setting van The Creative Factory te Rotterdam.

Meer informatie: zie de website of mail met De Nieuwbouw: secretaris@denieuwbouw.nl

Deel dit artikel

permalink