Hulp bij beklimmen CO2 prestatieladder

Drie bedrijven op het gebied van CO2-certificering bundelen vanaf 2012 hun krachten. Met hun expertise op het gebied van CO2-management helpen zij bedrijven in korte tijd hoger op de prestatieladder.

 

Bouw & Gezond, CO2 Management en DeJong&Verder bundelen hun krachten in het initiatief: CO2-Prestaties. Zij begeleiden bedrijven in de bouw-, infra- en installatiesector naar certificatie van de CO2-Prestatieladder op niveau 3 of hoger.

CO2-Prestaties verzorgt alle documentatie inclusief de administratieve afhandeling. Klanten gebruiken de  CO2-Management Applicatie die volledig is ontwikkeld voor de CO2-Prestatieladder van de Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen. Om niveau 3 te behalen is een doorlooptijd van drie maanden reëel, stellen de initiatiefnemers.

Bijeenkomst
Het nieuwe CO2-Prestaties plaatst haar initiatief in breed perspectief tijdens een informatieve lunchbijeenkomst over duurzaam ondernemen in de bouw, infra en installatietechniek op 15 maart 2012 op het Bouw&Infrapark in Harderwijk. Dit perspectief wordt mede mogelijk door inleidingen van bedrijven die vertellen over hun strategie en aanpak.

Eén van de sprekers is Johan Middelkamp, directeur van Sallandse Wegenbouw. Hij stelt centraal hoe zijn bedrijf duurzaam ondernemen concreet vormgeeft. Het bedrijf heeft overigens reeds niveau 5 van de CO2-Prestatieladder bereikt.

De bijeenkomst is voor bedrijven in de sector die zich oriënteren op CO2-certificatie en is met name interessant voor wie visie en aanpak wil horen van bedrijven die al langer met duurzaam ondernemen bezig zijn. De bijeenkomst duurt van 12 tot 14 uur. Kosten zijn 45 euro ex BTW en inclusief lunch. Aanmelden kan direct op de website van CO2-Prestaties in het nieuwsbericht over de bijeenkomst.

Meer informatie:  www.co2-prestaties.nl

Deel dit artikel

permalink