Bedrijfspand Putter, Uitgeest

Aannemersbedrijf J.M. Putter opende op 7 oktober 2011 een nieuw bedrijfspand in Uitgeest. Een gebouw dat aan de buitenkant gelijk al in het oog springt vanwege de moderne, strakke vormgeving.

"Door zelf ons nieuwe bedrijfspand te bouwen konden  wij onze kwaliteiten optimaal inzetten en laten zien wat wij verstaan onder toegevoegde waarde", veretelt Arjan Putter van het gelijknamige bouwbedrijf enthousiast. 

"Een pracht kans. We hebben er dan ook heel goed over nagedacht." Het visitekaartje, met een totale inhoud van 7500 m3, straalt in alle opzichten duurzaamheid en innovatie uit.

Aardwarmte 
Het gehele gebouw wordt verwarmd/gekoeld door middel van aardwarmte, met verwarming in plafonds en wanden (totaal 600 m2). 

Niet de markt volgen, maar zelf initiatieven nemen. Vanuit dat credo is het nieuwe bedrijfsgebouw van aannemersbedrijf Putter tot stand gekomen. Daarmee heeft de bestaande bedrijfslocatie op het bedrijventerrein een mooie herbestemming gekregen. (gemiddelde GPR gebouwscore van 8.6!).

Eigen beheer
Frank Putter: "We laten ons graag zien als ontwikkelende bouwer. Daar ligt onze ambitie. Dus het totale concept in eigen beheer, inclusief afbouw. En dan vooral in het topsegment. Een voorbeeld zijn de nieuwe woningen en appartementen, die op onze oude locatie zullen worden gerealiseerd. Dat zijn projecten waarmee we ons kunnen onderscheiden."

Deel dit artikel

permalink