Gezocht fundraisers voor het ReVolt House

Op maandag 20 juni a.s. organiseert Kingspan Duurzame Bouwsystemen als sponsor van het project 'ReVolt House' een fundraiser. Bedrijven zijn van harte welkom om deel te nemen.

TU Delft doet in september mee met de universitaire competitie Solar Decathlon. Hiervoor hebben ze het ReVolt House ontworpen.

De inzendingen van de Solar Decathlon moeten zelfvoorzienend zijn in energie, moeten gebruik maken van zonne-energie en zo efficiënt mogelijk zijn. Op deze manier wil de organisatie de aandacht vestigen op het verminderen van energieconsumptie en wil het de vraag naar energiebesparende technieken bevorderen.

ReVolt House
Met het ReVolt House heeft de TU Delft een uniek concept in handen. Het is namelijk een drijvend huis, helemaal in lijn met de Nederlandse gedachte om woonwijken op het water te bouwen. Voor het ontwerp combineert de TU drijvend vermogen met een roterende beweging. Gedurende de dag draait het huis met het zonlicht mee.

Sponsoren
In de aanloop naar september 2012 moeten universiteiten hun concept promoten en zelf sponsoren werven. Kingspan Duurzame Bouwsystemen is de eerste sponsor die op basis van haar duurzaamheidsstrategie dit initiatief financieel en intellectueel ondersteunt. Maar er zijn nog meerdere sponsoren nodig.

Fundraiser
20 juni wordt de fundraiser in het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen in Rotterdam gehouden. De bijeenkomst duurt van 12 tot 16.30 uur, startend met een lunch en eidigend met een borrel.

Inschrijven
Schrijf u nu in voor de fundraiser

Meer informatie: RevoltHouse
Meer informatie: Fundraiser Kingspan
Filmpje: RevoltHouse  

 

 

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Kingspan Geïsoleerde Panelen