Wie is jouw favoriet voor de ABN AMRO Duurzame 50 2024?

Het is zover! Vanaf nu kun je je favoriet nomineren voor de ABN AMRO Duurzame 50 2024. Wie maakt er volgens jou de meeste impact bij de verduurzaming van de gebouwde omgeving en wie zorgt met een individuele inspanning voor een collectief verschil? Tijd om te nomineren!

De organisatie van de ABN AMRO Duurzame 50 ligt in 2024 in handen van ABN AMRO en Duurzaam Gebouwd. Traditiegetrouw worden voor de ranglijst de meest duurzame professionals gekozen. Ook de Young Professional award keert terug. Daarnaast worden er drie categorieën toegevoegd, om een bredere en actuelere weergave te geven van professionals die zich inzetten voor een duurzaam gebouwde omgeving en hierin het verschil maken:

De jury stelt een top 50 ranglijst samen en vanaf 17 oktober opent de publieksverkiezing. De uitreiking van de awards vindt plaats op de Klimaattop GO waar we alle koplopers op 6 november 2024 verwelkomen en er een onvergetelijke uitreiking van maken. Op deze pagina vind je meer informatie om te nomineren.

Deel dit artikel

permalink