Advertorial: Audax Renewables

MAIN Energie, sinds jaar en dag de vaste energieleverancier voor vele vastgoedpartijen, heet vanaf nu Audax Renewables. Behalve de naam, is er niets veranderd, we zijn dus nog steeds dé energieregisseur van Nederland. We focussen ons meer dan ooit op deze rol. In deze tijden van snel veranderende energieprijzen en strenge duurzaamheidseisen kan de vastgoedsector daarom op ons blijven rekenen als partner in de energietransitie.

Als zakelijke energieregisseur zijn wij de enige energiepartij die het bedrijf heeft ingericht op de specifieke wensen van vastgoedspelers. Ons systeem is gebouwd op hun wensen en eisen. Zo hebben de klanten van Audax Renewables een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van onze digitale portal. Bij ons ga je als vastgoedklant niet op in de grote bulk van de zakelijke markt en ook onder deze nieuwe naam blijft dat het geval. We vinden het belangrijk dat je bij ons dezelfde gezichten ziet. Die persoonlijke aanpak wekt vertrouwen.

Met een team van inmiddels 115 medewerkers levert Audax Renewables alleen energie aan de zakelijke markt. Zes jaar geleden nam de Europese energieleverancier Audax Renewables met het hoofdkantoor in Barcelona een meerderheidsbelang in MAIN Energie. De laatste jaren is de Nederlandse dochter volledig in handen van Audax, dit jaar hebben we dat dus bestendigd met een naamswijziging. Voor Nederlandse vastgoedklanten verandert er niets. We blijven de regisserende energiepartner die onze klanten ontzorgd. Met een eigen IT-, inkoop- en business development team en klantenservice die dezelfde dag feedback geeft, kunnen we snel schakelen en komen we voor iedereen met een persoonlijke oplossing. Onze vastgoedrelaties willen voornamelijk hun energievoorziening beter en duurzamer maken. Dat is waar we elke dag aan blijven werken.

Onze hele bedrijfskoers en systemen zijn afgestemd op de energietransitie. Als energieregisseur loodsen wij vastgoedklanten door deze transitie heen. We beginnen bij het begin: het verkrijgen van inzicht. Met ons energiemanagement bepalen we het energieverbruik en signaleren we mogelijke besparingen. Bijvoorbeeld door energiestromen beter af te stemmen op bedrijfstijden en feestdagen. Ook kijken we op welke plekken onnodig energie wordt verbruikt. Die energiestromen maken we per verdieping, per pand en zelfs per huurder inzichtelijk. Ook wijzen we klanten op subsidies en regelingen die voor hen interessant zijn. Deze duurzame energierol zit ons als gegoten en we hebben een brede waaier aan verduurzamingspartners om ons heen verzameld. Zo werken wij samen met batterijproducenten en zonnepaneelinstallateurs zodat we onze vastgoedklanten altijd een passende totaaloplossing kunnen bieden.

Dankzij deze service krijg je grip op je vastgoedportefeuille. Zo betalen huurders lagere energielasten, verhoog je als eigenaar de verhuurbaarheid van je pand en zorg je ervoor dat deze voldoet aan de duurzaamheidseisen van investeerders en toezichthouders. Het belangrijkste dat onze vastgoedrelaties moeten weten: we zijn er voor vandaag, morgen en voor jou. Ben je benieuwd wat Audax Renewables kan betekenen voor jouw vastgoedportefeuille? Neem dan telefonisch contact met ons op via 088 080 9140 of bezoek onze website.

Deel dit artikel

permalink