Vacature: E-mailmarketeer

Kom jij onze Marketing- en Communicatieafdeling versterken? Je werkt nauw samen met je collega’s binnen het marketingteam: de vormgever, Communicatie & PR en de campagnemanagers.

Als e-mailmarketeer ben je verantwoordelijk voor de e-mailmarketingactiviteiten van Duurzaam Gebouwd en al haar merken. Jij bent iemand die de handen uit de mouwen steekt en ideeën realiseert! Je bent in staat zelfstandig te werken en functioneert daarnaast ook uitstekend in teamverband, de persoonlijke klik is erg belangrijk voor ons. Daarnaast sta je veel in contact met de web-analist om zorg te dragen voor de meetbaarheid van de mailings en het door vertalen van de boodschap naar de landingspagina’s.

Creativiteit en een aanpakkersmentaliteit zijn voor jou vanzelfsprekend. Je werkzaamheden zijn zeer divers, denk daarbij aan:

Onze andere selectiecriteria zijn:

Wat bieden wij?

Duurzaam Gebouwd biedt je een uitdagende baan met een marktconform salaris, en een bonusregeling. Een laptop/computer van de zaak en een fijne groene werkplek aan de rand van de Posbank behoren ook bij het pakket.

Het is een nieuwe functie. Zelfredzaamheid en zelfstartend vermogen zijn voor deze functie erg belangrijk.

Over Duurzaam Gebouwd

Duurzaam Gebouwd is hét integrale platform over Duurzaam Bouwen met als missie de samenwerking in de integrale bouw- en vastgoedsector een grote stap vooruit te helpen. Dit doet Duurzaam Gebouwd door drie concrete stappen: communiceren, verbinden en activeren.

Op het jaarlijkse event Building Holland komen de integrale samenwerkingen tot leven.

Tijdens dit event komt de hele bouw- en vastgoedsector bijeen. Naast Building Holland organiseert Duurzaam Gebouwd 60 evenementen per jaar, geven we 10 magazines per jaar uit en zijn wij de spil in een toonaangevend netwerk binnen de sector.  

Duurzaam Gebouwd is een dynamische en groeiende organisatie, waar een informele werksfeer heerst. Je wordt opgenomen in een enthousiast team waarbinnen je voldoende ruimte krijgt om je vaardigheden optimaal aan te wenden. Wij geven je veel verantwoordelijkheden. Je wordt gestimuleerd om eigen initiatief te tonen en je maximale bijdrage te leveren aan de inhoudelijke doelstellingen van Duurzaam Gebouwd en ons merk Building Holland, waar nog tal van veelbelovende projecten te verwachten zijn waar jij het verschil kan maken.

Solliciteren?

Stuur dan je motivatiebrief en een recent curriculum vitae met foto per mail t.a.v. Kirsten van Trooijen,vantrooijen@duurzaamgebouwd.nl. Wil je echt opvallen? Stel je zelf dan voor in een korte video en voeg deze bij je sollicitatie. Mocht je vragen hebben, dan kun je telefonisch contact opnemen via 085-2735970. De gewenste startdatum is in overleg. Kijk voor meer informatie op DuurzaamGebouwd.nl/e-mailmarketeer.

Deel dit artikel

permalink