Inge Diepman dagvoorzitter Duurzaam Gebouwd Congres

Inge Diepman is de dagvoorzitter van het Duurzaam Gebouwd Congres op 13 november aanstaande. Zij zal onder andere fungeren als gespreksleider tijdens het rondetafelgesprek ‘Samen werken aan Het Nieuwe Bouwen’ en de discussie aanwakkeren.

Diepman is bekend geworden door haar presentatie van het dagelijkse televisieprogramma ‘B&W’. Daarnaast maakte zij ook furore met programma’s als Het Zwarte Schaap (hierin was per aflevering een veelal bekritiseerde persoonlijkheid te gast), Middageditie en de bekende quiz Herexamen. In 2001 ontving zij een Academy Award voor de aflevering van Het Zwarte Schaap met Willem Aantjes. Ook werkte zij als onafhankelijk waarnemer mee aan Op zoek naar het zesde zintuig van de KRO en maakte ze programma’s voor Teleac.

Ook vorig jaar was Diepman de dagvoorzitter van het Duurzaam Gebouwd Congres en zij heeft dan ook de nodige ervaring met de bouw- en vastgoedsector. Eerder liet Diepman al zien dat zij een betrokken en veelzijdige dagvoorzitter, gespreksleider en interviewer is. Vaak weet ze met humor de onderste steen boven te halen.

Inschrijven
Schrijf u in voor het Duurzaam Gebouwd Congres op 13 november aanstaande, via deze link.

Deel dit artikel

permalink