@DuurzaamGebouwd passeert 10.000 grens

Afgelopen maandag 25 augustus heeft @DuurzaamGebouwd zijn 10.000e volger gekregen. Via dit Twitter-account deelt Duurzaam Gebouwd de nieuwsberichten die dagelijks verschijnen op DuurzaamGebouwd.nl. Daarnaast wordt het account onder andere ingezet bij de diverse events. 

“Twitter is voor ons een communicatiekanaal om snel nieuwsberichten te delen met onze volgers”, vertelt Duurzaam Gebouwd-redacteur Tim van Dorsten. “Ons doel is om zowel onafhankelijk als relevant te zijn: hierdoor zijn we gegroeid en hopelijk blijven we ook groeien.”

Zijn collega Ferdinand Wieman, Manager Marketing & Events, vertelt dat zijn collega’s het Twitter-account actief volgen om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen in de branche. “Door de vele retweets komen wij ook bij andere volgers onder de aandacht. Uiteindelijk wordt onze achterban om duurzaamheid in de bouw- en vastgoedsector aan te jagen steeds groter. Onze naamsbekendheid en autoriteit stijgt en hieraan blijven wij hard werken.”

Andere accounts

Duurzaam Gebouwd beheert niet alleen het account @DuurzaamGebouwd, maar ook @DGcongres (voor Duurzaam Gebouwd Congres), @Duurzame50 (voor Duurzame 50 Vastgoed NL) en @GreenTieGala (voor het Green Tie Gala). "We zijn verder medebeheerder van @Buildingrai, met berichten over Building Holland. Dankzij deze accounts staan wij directer in contact met volgers, die alleen informatie willen over een specifiek event”, aldus Wieman

Deel dit artikel

permalink