Nieuwe uitdaging voor John Zegwaard

John Zegwaard vervult sinds 18 augustus jongstleden de functie van Directeur divisie Water & Energie bij Grontmij. Met deze stap treedt Zegwaard toe tot de directie van Grontmij Nederland.

Eerder was Zegwaard werkzaam als hoofd bij het Ingenieursbureau Gemeente Delft. Hij deed zijn ingenieursbranche op aan zowel de overheidszijde als de bureauzijde. Daarnaast doorliep hij verschillende Management Development programma’s, onder meer aan de Nyenrode Business Universiteit.

Zegwaard over zijn nieuwe uitdaging:“Ik ken Grontmij natuurlijk al lang als toonaangevend advies- en ingenieursbureau met een rijke traditie. Ik kijk ernaar uit om, samen met de medewerkers, succesvolle water- en energieprojecten te realiseren voor onze klanten.” Ton de Jong, bestuurder Grontmij Nederland, over Zegwaard: “Met zijn uitgebreide kennis en ervaring binnen de branche zal John samen met onze experts bouwen aan de verdere groei en ontwikkeling van onze nationale en internationale dienstverlening op het gebied van Water & Energie.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Grontmij Nederland B.V.