Maximale transparantie van nieuw schuifsysteem

Een nieuw schuifsysteem biedt maximale transparantie met grote glasoppervlakken van vloer tot aan plafond en is geschikt voor hoog-isolerende toepassing.

Het schuifsysteem Hi-Finity heeft een minimalistische uitstraling, doordat de aluminium stijlen in de muur verdwijnen. Hierdoor worden binnen en buiten één, waarbij het comfort ook bij grote glasoppervlakken gewaarborgd blijft. Reynaers meldt dat dubbele en drievoudige beglazing tot de mogelijkheden behoort.

Isolatie
Hi-Finity voldoet aan alle moderne technische specificaties, ook op gebied van isolatie en inbraakwerendheid. Door de maximale hoogte van 3,5 meter en het maximale glasgewicht van 500 kg kunnen probleemloos grote glasoppervlakken gerealiseerd worden.

De transparante uitstraling komt mede tot stand door het structureel verlijmde glas. Speciaal voor Hi-Finity ontwikkelde Reynaers een design-handle die de slanke uitstraling van het schuifsysteem onderstreept. Hi-Finity maakt gebruik van een uniek sluitmechanisme dat door slechts een druk op de knop in werking wordt gesteld. 

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Reynaers B.V.