Interactief evenement voor lokale energie-initiatieven

15 november 2013

De tweede editie van het evenement HIER opgewekt vindt op 15 november 2013 plaats in De Rijtuigenloods in Amersfoort. Het evenement is het grootste landelijke evenement voor lokale energie-initiatieven in Nederland, met meer dan 25 workshops, plenaire sessies en netwerkborrel. Er kwamen ongeveer 650 bezoekers naar de eerste editie.

De organisatie omschrijft HIER opgewekt als hét evenement door en voor lokale energie-initiatieven, waarbij iedereen die betrokken is bij lokale energieopwekking bij elkaar komt. Dit jaar moet het evenement interactiever worden ten opzichte van de vorige editie, met workshops, inspiratiesessies en debatten.

Prikkelende bijdragen
De organisatie belooft prikkelende bijdragen van specialisten en ervaringsdeskundigen, met als hoofdvraag: “hoe zorgen we ervoor dat lokaal duurzaam de komende jaren gaat vliegen?” Het evenement is opgebouwd uit zeven hoofdthema’s, waarbij bezoekers drie themasessies naar keuze kunnen volgen. Daarnaast is er gelegenheid tot speed-daten en nadere kennismaking.

De zeven hoofdthema’s zijn als volgt:

Lokale overheden
Voor ambtenaren van lokale overheden organiseren Agentschap NL en RWS Leefomgeving op 15 november een side-event. Dit event bevat een programma speciaal voor gemeenten én een deel samen met lokale energie-initiatieven.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links