Bijpraten tijdens derde editie Open Coffee Bouw

27 juni 2013

De derde Open Coffee Bouw-bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 27 juni. Tijdens de netwerkbijeenkomst geeft Arjan Veelers, Directeur Nieuwbouw Nederland, een presentatie over ‘Sociale media voor de woningmarkt’. De derde editie Open Coffee Bouw duurt van 08.30 uur tot 10.30 uur en vindt plaats in Waalwijk. Kennisplatform Duurzaam Gebouwd is partner voor deze Open Coffee Bouw.

De presentatie van Arjan Veelers gaat onder andere in op hoe partijen strategisch en gericht gebruik kunnen maken van sociale media, met als doel het verkopen of verhuren van woningen. Ook wordt ingegaan op het meten van de conversie en op welke manier een organisatie relevante informatie kan verzamelen van social media-bezoekers. De presentatie van Arjan Veelers start om 09.30 uur.

Een fotoimpressie van de tweede editie van de bijeenkomst is te vinden in het archief van Open Coffee Bouw. Geïnteresseerden die zich willen aanmelden voor de Open Coffee bijeenkomst van 27 juni, kunnen dat doen via een inschrijfformulier. Hier is ook de lijst van bezoekers terug te vinden.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links