Beton voor de Natuur nieuwe thema voor ideeënprijsvraag

29 november 2013

Het Cement&BetonCentrum organiseert voor de vijfde keer de ideeënprijsvraag ‘In de kiem gesmoord’. Het thema dit jaar is ‘Beton voor de Natuur’. De organisatie daagt deelnemers aan de wedstrijd uit een vernieuwend idee te presenteren voor de toepassing van beton ten behoeve van natuurbeleving, -ontwikkeling, en/of –bescherming.

Volgens de organisatie kan het vernieuwende karakter betrekking hebben op zowel de toepassing als de materiaaleigenschappen en productiemethode. Een voorwaarde voor deelname is dat de toepassing of producteigenschappen aantoonbaar bijdragen aan natuurbeleving, -ontwikkeling en/of –bescherming.

Beloning
Het winnende idee wordt beloond met een voucher ter waarde van € 5.000, te besteden aan onderzoek of advies voor verdere ontwikkeling van het idee. De inzendingen worden beoordeeld door een speciaal voor de prijsvraag samengestelde vakjury, bestaande uit:

De deadline voor inzendingen is 20 oktober 2013. De uitslag van de prijsvraag wordt bekendgemaakt tijdens een speciaal te organiseren thema-evenement, op vrijdag 29 november 2013.

Deel dit artikel

permalink