Gouden sponsor actief tijdens DGBW

Aangezien denken in levensduur in het werk van Strukton centraal staat, steunt het bedrijf de komende Dutch Green Building Week als gouden sponsor; het organiseert tijdens de week maar liefst vijftien evenementen, met als rode draad het verduurzamen van gebouwen.

In het programma van Strukton wordt onder andere aandacht besteed aan energieverbruik, beheer en onderhoud, levensduur, contractvormen en financiering. Hierin wordt ingezoomd op diverse marktgebieden en wordt een aantal inspirerende voorbeelden getoond.

 

Energy Service Company
Strukton maakt  gebouwen niet alleen energiezuiniger, maar ook comfortabeler, terwijl de huisvestingskosten omlaag gaan. Zo wordt alles en iedereen er beter van: de eigenaar van het gebouw, de medewerkers of gebruikers en het milieu. Winst voor alles en iedereen dus. Een innovatieve aanpak om dit te bereiken is de  Energy Service Company (ESCo). De ESCo investeert in energiebesparende maatregelen en verdient deze terug uit het rendement van de maatregelen. Strukton wil haar ervaringen met deze contractvorm graag delen tijdens de sessies van de Dutch Green Building Week.  

 

Geef en verander de wereld
Bezoekers van de door Strukton georganiseerde activiteiten tijdens de Dutch Green Building Week ontvangen een exemplaar van Bill Clinton’s boek Geef en verander de wereld. Met dit boek wil Clinton individuen en organisaties inspireren een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Iedereen kan iets doen. Het gedachtegoed van Clinton heeft Strukton geïnspireerd. In het boek staan voorbeelden hoe bedrijven door energiebesparende maatregelen te nemen hun kosten én de CO2-uitstoot verlagen. Goed voor het milieu, goed voor de economie.

 

Een overzicht van het uitgebreide aantal activiteiten dat Strukton organiseert tijdens de Dutch Green Building Week – van 17 tot en met 21 september aanstaande – is te vinden in het online programmaoverzicht.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links