Rockwool Groep investeert in Roermondse productielocatie

Onlangs besloot de Raad van Bestuur van de Rockwool Groep in Hedehusene (DK) om 45 miljoen Euro te investeren in de Roermondse locatie. Rockwool investeert fors in het verduurzamen en efficiënter maken van haar productielocatie alsmede in extra productiecapaciteit van Rockpanel.

Ter gelegenheid van de start van de bouwwerkzaamheden van de nieuwe Rockpanel fabriek in Roermond onthulde de staatssecretaris van Financiën Frans Weekers, wethouder Jos van Rey van Roermond en tweede kamerlid Betty de Boer samen met Managing Director Rockpanel Mark Gerardts op 28 augustus een bord op de locatie.

 

Continuïteit in werkgelegenheid
In de huidige crisistijd is een anticyclische investering van deze omvang in de Limburgse maakindustrie uniek. Rockwool Groep kiest bewust voor het investeren in de Roermondse locatie vanwege de gekende kwaliteit van de werknemers en de gunstige ligging t.o.v. de markten die door Rockwool worden bediend.

 

Duurzame toekomst
Dat de belangstelling in de bouwbranche voor duurzaamheid groeit is geen verassing voor Rockwool. Sinds 1991 heeft Rockwool al haar eigen recycling plant, voorziet ze tot 50% in zijn eigen grondstoffen door restmateriaal te recyclen tot briketten en kent Rockwool een positieve carbon footprint. Blijvend investeren in duurzaamheid is voor Rockwool een vanzelfsprekendheid.  

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door ROCKWOOL B.V.

Links