Op ontdekking in een duurzame wereld

19 september 2012

Eneco en OVG Projectontwikkeling nodigen alle  geïnteresseerden uit om in de ochtend van woensdag 19 september – in het kader van de Dutch Green Building Week, van 17 t/m 21 september 2012 – een bezoek te brengen aan het dit jaar geopende hoofdkantoor van Eneco.

Het pand is opvallend wit geworden; een organische driehoek met gebogen vormen, groene gevels en bomen die halverwege het gebouw de aandacht trekken. Bij dit gebouw gaat het echter niet om uiterlijk vertoon: voor elk detail in het gebouw zijn namelijk de grenzen van duurzaamheid opgezocht. Zo heeft het gebouw vooruitstrevende, energiezuinige verwarming, koeling en verlichting. In Eneco World wordt gebruik gemaakt van energieopwekking door middel van suntrackers en ruim 800 zonnepanelen, die gezamenlijk de grootste zonnegevel van Nederland vormen. Ook is bewust gekozen voor duurzame materialen.

 

Een bezoek aan dit pand betekent niet alleen kennismaking met vooruitstrevende duurzame technieken, maar vooral ook een bijzondere kennismaking met een nieuwe en duurzame manier van werken. Het primaire werkproces is op een uiterst flexibele en weloverwogen manier ingepast in de ontwikkeling van kantoor en inrichting. Eneco World is op maat gemaakt, puur voor Eneco.

 

Inschrijven
Omdat er een slechts beperkt aantal plekken beschikbaar is graag vooraf via mail inschrijven bij Marit van Rheenen (OVG). Indien u van plan bent met de auto te komen, graag ook uw kenteken doorgeven, zodat er in de garage een parkeerplaats voor u kan worden gereserveerd. Komt u met een elektrische auto, dan is een oplaadpunt beschikbaar.

Bijzonderheden
Datum: 19 September
Tijd: 10:00 – 12:00 uur
Locatie: Marten Meesweg 5, Rotterdam

Bereikbaarheid
Eneco is goed bereikbaar met openbaar vervoer, fiets en auto. Trein- en metrostation Rotterdam Alexander bevindt zich op minder dan 5 minuten lopen.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door EDGE Technologies

Links