Seminar ESCo's & Energiebesparingsbv's

26 september 2012 - 27 september 2012

Om geld te kunnen besparen op uw vastgoeduitgaven, kunnen ESCo’s u wellicht helpen uw energieverbruik te verlagen. Hiertoe wordt het seminar ESCo's & Energiebesparingsbv's georganiseerd.

In het programma is er volop ruimte voor onderwerpen als het kiezen van het juiste verdienmodel voor een energiebesparingsbv of voorEnergie Prestatie contracten (EPC’s). Kun je deze het uitbesteden aan derden of het zelf doen? Of misschien wilt u ontdekken welke financieringsconstructie het beste bij u past of de workshop ‘de succesfactoren voor een goed fundament van uw ESCo business case’ volgen.

Tijdens het ochtendprogramma komen onderwerpen aan bod als Uitbesteding van energie: wat is een Energy Service Company (ESCo) of Energiebesparingsbv?; Welke kansen bieden ESCo’s en Energiebv’s Nederland?; Verschillende verdienmodellen voor ESCo’s, inclusief ‘Lessons learned’ uit het buitenland; Alles op een rij: wat zijn verschillende verdienmodellen voor ESCo’s?; Vertrouwen als succesfactor voor samenwerking; Hoe zorgt u voor succesvolle contracten tussen overheid en private partijen? en Energie Prestatie Contracten: wat zijn het en wat is de link met ESCo’s? Tijdens vijf kennistafels wordt specifiek ingegaan op Woningcorporaties; Zorginstellingen; Gemeentelijk vastgoed; Commercieel vastgoed en Inhuren van ESCo's.

 

U kunt hier het volledige programma bekijken.

 

AANVULLING D.D. 15/8/2012:
Indien u zich wilt aanmelden dan kunt u dat gemakkelijk op de volgende wijze doen:
Telefonisch aanmelden: neem telefonisch contact op met Account Manager Stephan Rienstra via (020) 580 54 95 of
stuur een mail naar met uw contactgegevens en factuuradres.

BELANGRIJK: Vermeld bij uw aanmelding de boekingscode TSSR-DG om voorrang bij registratie te garanderen en om in aanmerking te komen voor de korting. De korting wordt niet met terugwerkende kracht verwerkt. U kunt overigens ook uw netwerk attenderen op de boekingscode!

 

Locatie: Postiljon Hotel te Bunnik

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links