Betaalbare, energieproducerende woning

Met het op de markt brengen van de energieproducerende woning speelt Aardvast in op de groeiende vraag van woningcorporaties naar duurzame en energiezuinige woningen.

Bewoners hebben in toenemende mate te maken met alsmaar stijgende energiekosten. Om de betaalbaarheid voor huurders op lange termijn te garanderen heeft Aardvast een nieuw woonconcept ontwikkeld. Aardvast biedt woningen met energielabel A++++ die tot in lengte van jaren duurzaam, prettig en betaalbaar wonen mogelijk maakt.

De woningen zijn naast energiezuinig ook vanuit andere perspectieven duurzaam. De woningen worden met een minimale milieubelasting gerealiseerd en door de industriële productiemethodiek wordt een woning binnen twee maanden opgeleverd. Bij herstructureringen is de overlast voor bewoners hierdoor tot een minimum beperkt.

Per bewonersgroep worden de woningen passend bij de omgeving ontworpen. Een woning waar bewoners ook hun eigen wensen mogen inbrengen. Want een woning is pas duurzaam als de bewoners zich prettig en veilig voelen.

De energieproducerende woning met Woonkeur-kwaliteit is leverbaar vanaf een vrij-op-naam prijs van € 152.000, exclusief grondkosten. De onderhoudskosten lopen vanaf € 600 per jaar.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Aardvast

Links