Samen optrekken in duurzame regio Utrecht

18 juni 2012 - 22 juni 2012

Tijdens SURE 2012, innovatiemarkt op het gebied van duurzame innovatie in de regio Utrecht wordt iedere dag een duurzaam onderwerp belicht met veldbezoeken, workshops en symposia.

SURE 2012 wordt van 18 t/m 22 juni gehouden in Utrecht en omgeving. De thema’s die aan bod komen zijn: water en energie in de stedelijke omgeving; CO2-afvang en -opslag; duurzame mobiliteit en verduurzaming van historische panden.

 

Regionale samenwerking

Tijdens SURE 2012 – SURE staat voor Sustainable innovation in the Utrecht REgion – worden de resultaten en nieuwe ontwikkelingen op het terrein van energie, water, gebouwde omgeving en duurzame mobiliteit getoond. Doordat Utrechtse kenniscentra en bedrijven de krachten hebben gebundeld, is SURE 2012 een waar uithangbord voor de gehele duurzame regio Utrecht, met het Utrecht Science Park als de centrale plek voor duurzame innovatie. Dankzij de koppeling van hoogwaardige kennis enerzijds en bedrijfsleven anderzijds, worden innovatieve inzichten in praktijk gebracht.

 

Jaarlijks

SURE 2012 is een jaarlijks terugkerend evenement. De organisatie is in handen van het Utrecht Sustainability Institute en haar netwerk van kennis- en bedrijvenpartners, Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, UMC Utrecht, Gemeente Utrecht, Provincie Utrecht en het Utrecht Science Park.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links