Jaap Gillis nieuwe CEO Bouwfonds REIM

Per 1 augustus 2012 treedt Jaap Gillis MBA FRICS aan als CEO van Bouwfonds REIM en tevens als lid van de hoofddirectie van Rabo Vastgoedgroep. Gillis volgt hiermee Jean Klijnen op.

Jaap Gillis zal als CEO van Bouwfonds REIM nieuwe impulsen gaan geven aan de verdere profilering en professionalisering van de onderneming. Gillis beschikt over veel ervaring binnen de vastgoedsector.

Gillis: “We willen profiteren van de groei in bepaalde vastgoedmarktsegmenten van Duitsland en Frankrijk – met nieuwe fondsen voor internationale institutionele beleggers – en de synergievoordelen binnen Rabo Vastgoedgroep benutten. Want uiteindelijk is Rabo Vastgoedgroep een powerhouse op het gebied van vastgoedkennis”.

Jaap Gillis was tot 1 april 2012 COO van Redevco. Daarvoor werkte hij in verschillende leidinggevende functies onder andere bij AM (Amstelland/MDC) en ING Real Estate.

Gillis heeft diverse nevenfuncties, ondermeer in enkele belangenorganisaties. Hij is voorzitter van de Dutch Green Building Council en tot voor kort bestuurslid van IVBN, past Trustee en lid van de Europese Adviesraad van de International Council of Shopping Centers, vice voorzitter van het Urban Land Institute in Nederland, Fellow van het Royal Institute of Chartered Surveyors en Register Marketeer van het NIMA.

De benoeming van Gillis gebeurt onder voorbehoud van toetsing door de externe toezichthouders.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links