Energie besparen met automatische deuren

Het 'Automatically Green' concept van Besam, is een uitbreiding aan service op de reeks schuifdeuren en tourniquetdeuren van fabrikant Assa Abloy. Het helpt klanten om milieubewust te investeren en tevens energiebesparingen te realiseren.

Assa Abloy Entrance Systems, heeft haar reeks Besam automatische schuifdeuren en tourniquetdeuren vernieuwd met energiebesparende eigenschappen. Na jaren van studie en ontwikkeling is het Besam Sales en Service personeel uitgerust met nieuwe documentatie en calculatietools om hiermee haar klanten te adviseren bij het investeren in de juiste automatische entree, die ook voldoet aan milieuverantwoorde doelstellingen.

“Energiebesparingen zijn altijd al één van de belangrijkste doelstellingen geweest bij een investering in automatische deuren en we zien zeker in deze tijdsgeest meer en meer vraag naar groene oplossingen bij onze klanten” zegt Geert de Smet, Marketing en Sales Director van Assa AbloyEntrance Systems. “Door de keuze in productspecificaties verder uit te breiden van een zogenaamd TightSeal pakket tot ISO glas en –profielen zorgen we ervoor dat onze klanten milieubewuster ondernemen als het gaat om investeringen in entrees”.

Voorbeelden van “groene” entreeoplossingen zijn:

De ultieme groene entreeoplossing, waarbij een complete afscheiding wordt gerealiseerd tussen de binnen- en de buitenomgeving, wordt geboden door Besam tourniquetdeuren. Door toevoeging van luchtgordijnen, op maat verstelbare sensoren en regelmatig preventief onderhoud middels het Besam Pro-Active Care plan, wordt er een bijdrage geleverd aan een energie efficiëntere entree en langere levensduur van deuren.

Deel dit artikel

permalink