Steun voor inloophuis

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen komen boven in een recent initiatief van Mulder Obdam en Aad de Wit verhuizingen. Ze vragen aandacht voor duurzame producten en een warm hart voor een maatschappelijk zeer belangrijk initiatief.

Mulder Obdam, het bedrijf dat we kennen van de inschuifwoning, brengt in samenwerking met De Hoop Pekso bv, Lankhorst recycling products en Hordijk EPS, de ontwikkelde Rentovloer (renovatie-totaalvloer) op de markt. Met name door zijn zeer lage gewicht is de vloer een uitkomst voor de renovatie van (rij)woningen, gebouwd in de 50-er en 60-er jaren op lichte fundering.

Daarover in komende artikelen meer. Want Mulder Obdam en Aad de Wit Verhuizingen vragen aandacht voor een door hen georganiseerde loterij, waarvan de opbrengst gaat naar Inloophuis Pisa in Hoorn. Het inloophuis is een gastvrij huis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden, dat zich richt op laagdrempelige psychosociale ondersteuning.

Krachten bundelen
De twee bedrijven hebben de krachten gebundeld in hun actie voor Inloophuis Pisa in Hoorn en kwamen met elkaar tot het plan om een loterij te organiseren. De loten kosten 50 euro per stuk en zijn te bestellen via onderstaande link.

Beide bedrijven profileren zich op een positieve manier. Zo heeft Mulder Obdam in de afgelopen periode regelmatig de publiciteit gehaald met haar renovatierevolutie de ‘Inschuifwoning’ en heeft onlangs de ‘Rentovloer’ (Renovatie Totaal vloer) geïntroduceerd.
Aad de Wit Verhuizingen kwam eind vorig jaar met de allereerste elektrische verhuiswagen.

Trekking
De loten zijn inmiddels verkrijgbaar en de trekking zal plaatsvinden tijdens het Pisa Gala op 9 juni aanstaande in het Stads Schouwburg.

Meer informatie via deze link

Deel dit artikel

permalink