Gratis kennissessies 8 maart: De corporatiewoning

Donderdag 8 maart staat de beurs Renovatie 2012 in het teken van de Corporatiewoning: gezond, energiezuinig en comfortabel. Twee partners van Duurzaam Gebouwd geven een presentatie in het Duurzaamheidspaviljoen (Beurstheater). Gratis kennisdeling!

Duurzaamheidspaviljoen (Beurstheater)

12.00 – 12.30 uur

Mutatie van huurders. Hét moment van actie!

Ton Willemsen geeft u inzicht in een revolutionaire nieuwe manier van isoleren. Snel, effectief en lage kosten. Voor woningbouwverenigingen een ideale oplossing!

Duurzaamheidspaviljoen (Beurstheater)

12.30 – 13.00 uur

Visie en concrete handvatten voor renovatie!

Harm Valk van Nieman Raadgevende Ingenieurs is een gerenomeerde expert op het gebied van duurzame renovatieoplossingen. Woningbouwverenigingen hebben behoefte aan een specifieke werkwijze, advies en begeleiding. Harm Valk presenteert u de weg naar een duurzame gerenoveerde vastgoedvoorraad.  

Op 6,7 en 8 maart organiseert VNU Exhibitions de nieuwe beurs Renovatie 2012. Plaats van handeling: Brabanthallen in Den Bosch. Duurzaam Gebouwd verzorgt 6 kennissessies in het Beurstheater als partner van het Duurzaamheidspaviljoen.

De presentaties worden verzorgd door partners van Duurzaam Gebouwd en zijn gratis toegankelijk waarbij de regel is: vol = vol. Wilt u zich verzekeren van een plaats in de zaal dan kunt u zich nu aanmelden en wij reserveren uw plaats. Wel dient u zich altijd ook persoonlijk te registeren voor de toegang tot de beurs Renovatie. Dat kan via deze link.

Inschrijven presentaties
Inschrijven beurs

Deel dit artikel

permalink