Gratis kennissessies 6 maart: De renovatiemarkt 2012 - 2015

Op 6, 7 en 8 maart organiseert VNU Exhibitions de nieuwe beurs Renovatie 2012. Plaats van handeling: Brabanthallen in Den Bosch. Duurzaam Gebouwd verzorgt 6 kennissessies in het Beurstheater als partner van het Duurzaamheidspaviljoen.

De presentaties worden verzorgd door partners van Duurzaam Gebouwd en zijn gratis toegankelijk waarbij de regel is: vol = vol.

Wilt u zich verzekeren van een plaats in de zaal dan kunt u zich nu aanmelden en wij reserveren uw plaats. Wel dient u zich altijd ook persoonlijk te registeren voor de toegang tot de beurs Renovatie. Dat kan via deze link.

Dinsdag 6 maart
Maak uw beursbezoek compleet met feiten en resultaten! Door twee presentaties bent u volledig op de hoogte van kansen, trends, ontwikkelingen én resultaten in de renovatiemarkt 2012 – 2015.

Boudewijn Goedhart, directeur van Bouwkennis, geeft u inzicht naar aanleiding van actueel marktonderzoek over de renovatie in de vastgoedsector.

Jan-Willem van der Groep is als projectmanager bij Energiesprong een aanjager, initiator en facilitator van renovatieprojecten door woningbouwcorporaties en kantoor-eigenaren. In zijn presentatie geeft Jan-Willem inzicht in ontwikkelingen, strategie en resultaten van de Energiesprong.  

Dinsdag 6 maart: 12:00 – 12.30 uur  De renovatiemarkt 2012 – 2015  Dhr. Boudewijn Goedhart, Bouwkennis

Dinsdag 6 maart: 12:30 – 13.00 uur Need for speed? Kennis en praktijk bij de Energiesprong!  Dhr. Jan Willem van der Groep, Energiesprong 

Inschrijven presentaties
Inschrijven beurs

Deel dit artikel

permalink