Betaalbare en onafhankelijke online energiemeter

YouLess introduceert een betaalbare en onafhankelijke energiemeter die mensen op elk moment online inzicht geeft in hun elektriciteitsverbruik.

Er is op dit moment veel aandacht voor de beheersing van woonlasten en die van energiekosten in het bijzonder. Veel mensen hebben echter geen idee hoeveel elektriciteit ze verbruiken, laat staan wanneer of waaraan.

Om mensen zich bewust te laten worden van hun elektriciteitsverbruik, kunnen ze gebruikmaken van de online energiemeter YouLess.

Elektriciteitsverbruik
De online energiemeter is verkrijgbaar in de vorm van een app voor de smartphone of tablet en een widget voor de desktop. Mensen hebben zo altijd en overal actuele informatie over hun eigen elektriciteitsverbruik beschikbaar. Mensen kunnen met deze energiemeter ook hun stroomverbruik uit het verleden analyseren.

De YouLess energiemeter is beschikbaar voor particulieren en bedrijven.

Besparen
De meetgegevens van de YouLess zijn ook gratis te koppelen aan een energiemanagementdienst. Deze biedt analyses, rapportages en geeft toegesneden tips die helpen met het besparen van energie én kosten.

Electriciteitsmeter
De energiemeter wordt op de bestaande elektriciteitsmeter aangesloten en werkt zowel met analoge als digitale meters. Door middel van een bijgeleverde netwerkkabel, wordt de YouLess aangesloten op het thuisnetwerk.

Meer informatie op de website

Deel dit artikel

permalink