Online bestekservice van houten gevelelementen leverancier

Met een online bestekservice is Verweij Houttechniek uit Woerden 24 uur per dag bereikbaar. In samenwerking met Bureau ZeeBoer lanceert de houten gevelelementen leverancier een complete service aan haar bouwpartners.

Zowel via bestekservices.nl, de grootste zoekmachine voor bouwend Nederland waar meer dan 1.000 toeleveranciers in de bouw en gww worden ontsloten, als via de site van Verweij kan de bestekservice worden bezocht. “Vooraf worden alle productspecificaties voor een project vastgelegd. De bestekomschrijving wordt consequent ‘up-to-date’ gehouden. We hebben hiermee een flinke slag in de verdere verbetering van onze service kunnen maken”, zegt Ruud Verweij, directeur van Verweij Houttechniek.

Door de 24-uurs bereikbaarheid is Verweij Houttechniek nu in staat om haar bouwpartners op ieder gewenst moment de meest actuele bouwinformatie aan te bieden. Met het ingeven van zoekwoorden of –opdrachten zoals bouwdelen, STABU-codes en leveranciersnamen wordt doorverwezen naar de gezochte bestekomschrijving.

Meer informatie: www.verweij-ht.nl

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Verweij Houttechniek