Duurzaam Holten

De Stichting Duurzaam Holten heeft met groot succes campagne gevoerd voor het plaatsen van zonnepanelen op woningen in Rijssen en Holten. Meer dan 80 huiseigenaren hebben verklaard dit jaar gezamenlijk meer dan 1.200 zonnepanelen te zullen installeren. Nu volgt de tweede ronde.

De Provincie Overijssel heeft de subsidie aanvraag die eind augustus was ingediend, recent toegekend, waardoor de Stichting gedurende de maand december verdere stappen heeft kunnen nemen ter voorbereiding van de uitvoering van dit project.

Voorlichtingsavonden
Duurzaam Holten organiseert in samenwerking met de Gemeente Rijssen-Holten voorlichtingsavonden op woensdag 11 januari om 19.30 uur in het Kulturhus in Holten en op donderdag 12 januari om 19.30 uur in het Parkgebouw in Rijssen.

Op deze avonden geeft de door de Stichting Duurzaam Holten geselecteerde leverancier een presentatie over de werking en haalbaarheid van PV-systemen. De deelnemers die subsidie hebben gekregen voor de aanschaf van een PV-systeem, krijgen meer informatie over de collectieve afspraken en de uitvoering van het project.

Meer informatie  Duurzaam Holten

Deel dit artikel

permalink