Ketensamenwerking Woningbouw

Het Platform Ketensamenwerking Woningbouw, een gezamenlijk initiatief van Aedes, Vernieuwing Bouw en Bouwend Nederland, heeft sinds vandaag een nieuwe website: Ketensamenwerking Woningbouw 

Op de vernieuwde website is de meest actuele informatie over de ontwikkelingen op het gebied van ketensamenwerking te vinden.

Zo vindt de bezoeker de data van de regionale bijeenkomsten op de kalender, is er een overzicht van publicaties over ketensamenwerking te vinden en zijn diverse handige gereedschappen opgenomen die de bezoeker kunnen helpen om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan met ketensamenwerking. 
 
Platform Ketensamenwerking Woningbouw
Het Platform Ketensamenwerking Woningbouw is in de zomer van 2010 gestart. Het Platform Ketensamenwerking heeft als doel ketensamenwerking te bevorderen.

Dit doet zij door als het centrale punt te fungeren voor alle informatie, kennis en ervaring op het gebied van ketensamenwerking. Naast de website vormen de ketenacademie, regionale bijeenkomsten, tools en monitoring en onderzoek de vijf pijlers waar het platform op gestoeld is.

Deel dit artikel

permalink