Tool om Rc-waarde te berekenen

Kingspan komt met het verbeterde Rc-berekeningsprogramma om Rc-waardes te berekenen.

Het Rc-berekeningsprogramma van EcoTherm was een begrip in de markt. Maandelijks werden er honderden berekeningen uitgevoerd. De gebruiker kon materialen met elkaar vergelijken in diverse constructies. Nu EcoTherm en Kingspan Insulation samen verder gaan is dit berekeningsprogramma verbeterd en geoptimaliseerd.

Een groot verschil met soortgelike programma’s is dat de gebruiker bij dit programma alle isolatiematerialen met elkaar kan vergelijken. Zo krijgt hij een helder en objectief beeld bij zijn berekeningen.

Dikkere diktes
In het nieuwe programma kan de gebruiker meer constructies berekenen en met dikkere diktes. Bovendien is Kooltherm toegevoegd aan de materialen en zijn alle oude EcoTherm-merknamen vervangen in de nieuwe Therma-namen.

Zo zijn in één oogopslag alle (nieuwe) materialen met elkaar te vergelijken. Uiteraard is de optie ‘Mijn Rc berekenen’ behouden. Zo kunt de gebruiker altijd terugzien wat eerder is berekend.

Omdat de technische service afdelingen van beide bedrijven samen zijn gegaan kunt u ons nu bereiken onder een gratis servicenummer: 0800-2525252.

Meer informatie: Nieuwe Tool

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Kingspan Insulation B.V.