Bouw FIFPro in Park 20|20 begonnen

Woensdag is het officiële startsein gegeven voor de bouw van het nieuwe hoofdkantoor van FIFPro in Beukenhorst-Zuid, Hoofddorp.

 Het duurzame kantoor van ca. 2.500 m2 b.v.o. in Beukenhorst-Zuid  wordt de nieuwe huisvesting van FIFPro, de internationale voetbalfederatie voor profvoetballers en haar Nederlandse vestiging VVCS. Het aansluitende auditorium wordt een unieke plaats voor persconferenties, seminars en congressen.

Naast FIFPro kan hiervan ook gebruik gemaakt worden door andere bewoners van Park 20|20. Naar verwachting wordt het pand 12|12|12 opgeleverd aan FIFPro. Het geheel wordt ontwikkeld door Park 20|20 cv, een samenwerking tussen Delta Development Group, Reggeborgh  en VolkerWessels. IBB Kondor, onderdeel van VolkerWessels bouwt het kantoor.

Faciliteiten
Park 20|20 ambieert comfortabeler, productiever en inspirerend werken. De voldoende ruimte voor kleinschalige voorzieningen en de vèrgaande aandacht voor groene plekken, elkaar ontmoeten en voldoende bewegen dragen bij aan een gunstig eindresultaat.

Er komen verschillende restaurants en andere ontmoetingsplekken. Meerdere faciliteiten en high tech ICT kunnen de werkgever en werknemer ontzorgen.  De geplande aangrenzende hotel- en conferentiefaciliteiten zorgen voor de gewenste complementaire voorzieningen.

Cradle to Cradle
Het vaak kostenbesparende duurzaamheidsaspect geeft Park 20|20 een concurrerende voorsprong. Recyclebare bouwmaterialen die passen binnen de ambities van het C2C-concept. Dit gaat o.a. om  zonne- en windenergie, waterzuivering en energie uit afval en geavanceerde techniek met behulp van warmte- en koudeopslag vormen .

Het plan voorziet in ca. 89.000 m2 kantoor, ca. 1.400 parkeerplaatsen en 3.700 m2 facilitaire voorzieningen.

Meer informatie: Park 2020 

 

Deel dit artikel

permalink