Duurzaamgebouwd.nl opnieuw de beste bouwsite

Tot eind 2012 mag Duurzaam Gebouwd.nl zich de Beste Bouwsite van het Jaar noemen.

De wedstrijd Beste Bouwsite van het Jaar is in het leven geroepen door Cobouw. Duurzaam Gebouwd NL kreeg van de jury 100 punten. Jurylid Menno Lammers (Vernieuwing Bouw) vindt het een site "waar je blijft surfen vanwege de diversiteit aan onderwerpen rondom duurzame bouw".

Uit het juryrapport: "Een site waar je blijft surfen vanwege de diversiteit aan onderwerpen.  Daarnaast is duurzaamgebouwd meer dan alleen een website. Het concept is goed zichtbaar, sterke content (content is king) en goede mogenlijkheden voor interactie."

Totale verrassing

Hoofdredacteur Gerard Vos van Duurzaam Gebouwd is totaal verrast door dit nieuws. "Geweldig dat we tot twee keer toe deze prijs in de wacht slepen. Het is een bevestiging van het harde werk. Overigens is het geen reden voor de redactie om op onze lauweren te gaan rusten, we willen de lezer zo optimaal mogelijk blijven bedienen. Daarbij is de hulp van de lezers ook zeer welkom. Mooie duurzame projecten, nieuwe initiatieven, opinies... stuur het vooral naar ons toe."

Runner-up
De verrassende runner-up voor De Beste Bouwsite 2011 is www.ruimtevolk.nl. Het inspireren van het debat, te prikkelen en uitstijgen boven de waan van de dag is het doel van de site, zegt manager Sjors de Vries.

In de toekomst wil Ruimtevolk een van de grootste netwerken in de Ruimtelijke Ordening worden.

Meer info
Voor meer informatie of het zenden van projecten kan contact worden opgenomen met Gerard Vos via  g.vos@duurzaamgebouwd.nl

Deel dit artikel

permalink