Keramische beleving

De showroom van Wienerberger in Zaltbommel onderging een complete make over. De vernieuwde Expo vormt op 500 m2 de inspirerende etalage van keramische bouwmaterialen.

Professionals in bouwen en architectuur kunnen er een enorme variëteit aan kleuren, vormen en texturen combineren voor een compleet gevel- en dakbeeld. De Expo biedt de totale beleving: kijken, aanraken, vergelijken en combineren.

Dragers
De Expo geeft een helder overzicht van wat mogelijk is voor bouwprojecten, dat maakt kiezen makkelijk. Dragers van de Wienerberger Expo zijn de keramische wereldmerken Terca, Koramic en Porotherm.

De Expo toont alle kleuren en formaten gevelbakstenen en -strippen, alle vormen en kleuren dakpannen, het complete overzicht raamdorpels met hulpstukken en binnenmuurstenen. Voor architecten en bouwprofessionals zijn ter plekke online tools beschikbaar.

Keramisch bouwen
Als keramisch expertisecentrum biedt de Expo ook een blijvend actueel overzicht van de mogelijkheden in keramisch bouwen. Er zijn onder meer opstellingen met keramische passiefbouw, na-isoleren van buitengevels (met baksteenstrippen), prefab muurelementen en  slanke bouwtoepassingen.

Wienerberger Expo in Zaltbommel op afspraak geopend van maandag tot en met vrijdag. De ruimte is ook uitermate geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten en themasessies.

Meer informatie: Wienerberger  

Deel dit artikel

permalink