Winst halen uit een veranderende markt

Er ligt een enorme opgave voor woningbeheerders. Er moet iets gedaan worden met de bestaande woningvoorraad maar het is er de tijd niet naar. Of toch wel?

Op deze middag komen strategieën aan bod en wordt opgedane praktische kennis gedeeld. Deze middag is voor: Projectleiders en energiecoördinatoren bij woningcorporaties, bouwers, gemeenten en ontwikkelaars.

De aftrap
Dagvoorzitter ir. Harm Valk schetst de actuele problematiek van de bestaande woningvoorraad. De uitdaging is om ook in economisch moeilijke tijden uw ambities te realiseren.

De inhoud U krijgt informatie vanuit verschillende invalshoe­ken: voorbeeldprojecten, woonlasten, subsidies en keuzemodellen. De sprekers werken bij corporaties, adviesbureaus en koepelorganisaties en delen graag hun ervaring met u.

Steeds staat centraal wat u er in uw eigen praktijk mee kunt. U krijgt handvat­ten om uw eigen ambities te formuleren, tips om die concreet te maken en voorbeelden van wat er mogelijk is.

Afsluiting: integrale kwaliteit
Technische oplossingsrichtingen zijn belangrijk, maar zonder integrale kwaliteit wordt het geen suc­ces. Er komt een pleidooi voor het kijken over het eigen vakgebied heen naar oplossingen die waarde creëren en u klaar maken voor de toekomst.

Aanmelden
Tot 18 november kunt u online aanmelden op www.praktijkdagbestaandebouw.nl

Kosten
De kosten voor deelname aan de praktijkdag bedragen € 195,00 excl. BTW.

Datum & Locatie
24 november 2011 Aristo Accomodaties in Eindhoven

Foto: Dagvoorzitter Harm Valk

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Nieman Raadgevende Ingenieurs