Workshop Duurzame kantoorrenovatie

Tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres vinden tal van workshops plaats, een in het oog springende is 'Duurzame kantoorrenovatie'.

Voor de (her)huisvesting van bedrijven, organisaties of instellingen wordt vaak gekozen voor nieuwbouw om tegemoet te komen aan de eisen ten aanzien van duurzaamheid, uitstraling, comfort en het invoeren van nieuwe werkvormen als Het Nieuwe Werken.

De gevolgen van de daardoor dalende beleggingswaarde van bestaand vastgoed staan haaks op de duurzaamheidambities: een toenemende, structurele leegstand en een groeiend ruimtebeslag.  

Maar waarom nieuw bouwen als veel bestaande gebouwen aan dezelfde eisen van verhuurder en huurder kunnen voldoen? In deze workshop deelt Greenstep met de deelnemers aanpak, methodiek, kennis en leermomenten.

Oplossingen
GreenStep biedt innovatieve oplossingen voor duurzame gebouwrenovatie. De technische kennis en kunde van Dura Vermeer en Unica staan daarvoor garant. De dienstverlening van GreenStep heeft betrekking op alle fasen van het renovatieproces, van advies en ontwerp tot en met realisatie,  exploitatie, beheer en onderhoud.

GreenStep geeft maatwerkadvies ten aanzien van financieringsmogelijkheden van installaties en zorgt voor budgetzekerheid en optimale communicatie voor, tijdens en na de realisatie van de renovatie. Door een optimale ketensamenwerking realiseren we de afgesproken kwaliteit, tegen de laagst mogelijke kosten in de kortst mogelijke tijd.

Onder een van de deelnemers wordt een gratis Scan  voor een gebouw verloot. 

Meer informatie: Greenstep  
Meer informatie: Duurzaam Gebouwd Congres 11-11-11

Deel dit artikel

permalink