Grontmij winnaar Cobouw Award Beste Opdrachtgever

Tijdens het Cobouw Awards Gala heeft ingenieursbureau Grontmij de award voor Beste opdrachtgever ontvangen. Jan Nijhof, divisiedirecteur Planning & Design en Barry van Sloten, afdelingshoofd Bouw & Vastgoed, waren aanwezig om de award in ontvangst te nemen.

De Cobouw Awards worden jaarlijks uitgereikt naar aanleiding van de verschijning van de Cobouw 50 die wordt uitgegeven in samenwerking met onder meer PWC, TNS/NIPO en Berenschot.

Deze uitgave biedt een overzicht van de meest vooraanstaande bouwers, installateurs en ingenieursbureaus.

Grontmij Beste Opdrachtgever
Aan meer dan 2300 bouwprofessionals is gevraagd om per categorie aan te geven aan welk bedrijf of organisatie ze het liefst een opdracht toevertrouwen. De belangrijkste reden om voorkeur te hebben voor een ingenieur, wordt gevormd door de aantrekkelijkheid van zijn projecten, deskundigheid van het personeel en goed persoonlijk contact.

In de categorie Ingenieursbureaus waren dit jaar genomineerd; Grontmij, Arcadis en Witteveen + Bos. Grontmij is de trotse winnaar.

Jan Nijhof, divisiedirecteur Planning & Design Grontmij Nederland: "Een enorme blijk van waardering voor al onze medewerkers, opdrachtgevers en partners die elke dag met veel enthousiasme samenwerken aan mooie aansprekende projecten. Daar zijn we als bedrijf erg trots op."

Hubert Habib, Bestuurder Grontmij Nederland: "Onze strategie is kennis op hoog niveau brengen en de relatie met de markt versterken. Wij zijn ons er van bewust, dat we het pas goed doen, als we telkens op zoek gaan naar de juiste partners voor de juiste projecten. Wij hebben de relatie opdrachtgever – opdrachtnemer omgebouwd tot global partnership met kennisinstituten als publieke instanties, architecten, aannemers, investeerders, installateurs, exploitanten. Ik ben er trots op dat onze medewerkers hebben laten zien dat de markt in al zijn facetten hun partner is geworden."

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Grontmij Nederland B.V.