Duurzame Open Huizen Route

Eigenaars van ecologisch verantwoorde op de Veluwe zijn voor een dag  gastheer of gastvrouw tijdens de Duurzame Open Huizen route zaterdag 29 oktober..

De bewoners verzorgen rondleidingen en laten zien welke oplossingen en materialen zij hebben toegepast om energie te besparen.

Kennis uitwisselen
Er is alle ruimte om ervaringen en kennis uit te wisselen. Handig als u uw eigen huis wat milieuvriendelijker wilt maken of simpelweg beter wilt isoleren nu de winter er aankomt. Aan de Duurzame Open Huizen route doen huiseigenaren en bedrijven mee met een breed aanbod aan energiebesparende toepassingen in nieuwbouw en bestaande bouw. Denk aan zonnepanelen, pelletkachels, groendaken, ventilatiesystemen, isolatie, en dergelijke.

Gemeenten
Deelnemende gemeenten zijn Oldebroek, Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Hattem en Heerde. Afhankelijk van de wensen van de eigenaar zijn woningen doorlopend te bezichtigen.

Een aantal woningen zijn na voorinschrijving te bezoeken.  Zaterdag 29 oktober van 10.00 tot 16.00 uur vindt de Duurzame Open Huizen route plaats.

Meer informatie: veluweduurzaam

Deel dit artikel

permalink