Handboek warmtebeeldtechnologie voor gebouwen

Ontvang een gratis exemplaar van deze informatieve publicatie uitgebracht door FLIR Systems.

Warmtebeeldcamera's zijn krachtige en niet-invasieve instrumenten voor monitoring en diagnostiek ten behoeve van de staat van gebouwen. Energieverlies, isolatiegebrek, luchtlekkage, vocht en vele andere problemen, gerelateerd aan gebouwen, worden meteen en duidelijk zichtbaar op een warmtebeeld.

Ook de duurzame energie sector heeft de voordelen van warmtebeeldtechnologie ontdekt. Zonnepanelen en windmolens worden regelmatig geïnspecteerd met behulp van een warmtebeeldcamera.

Het handboek
Het handboek is geschreven voor iedereen die geïnteresseerd is in het gebruik van een warmtebeeldcamera voor gebouwen- en groene/duurzame energie toepassingen.

De vele toepassingen van inspecties met betrekking tot gebouwen, zonnepanelen en windmolens worden aan de lezer geïntroduceerd. Het boek legt tevens uit op welke details gelet moet worden wanneer een warmtebeeldinspectie wordt uitgevoerd.

Daarnaast worden er handige tips gegeven met betrekking tot de keuze van de juiste warmtebeeldcamera die op uw specifieke gebouwen- of duurzame energie inspecties van toepassing is.

Gratis exemplaar
Voor een gratis gedrukt exemplaar van dit 68 pagina tellende boek klik op de link: Guidebook

 

 

Deel dit artikel

permalink