Duurzaam Gebouwd-plein op Energie 2011

4, 5 en 6 oktober is het Duurzaam Gebouwd-plein te vinden op de beurs Energie 2011 in Den Bosch. We hebben een  zeer aantrekkelijk aanbod voor degenen die lid worden van ons platform.

Energie 2011 is het enige nationale platform voor energie besparen in de breedste zin van het woord. Naast het brede exposantenaanbod, is er een uitgebreid programma met aandacht voor Green Deals over koude-, klimaat-, en luchttechniek. Er is en congres over Smart Grids en een congres over nieuwe energie en duurzaam ontwikkelen.

Er zijn diverse tmemapleinen. Er is een  themaplein over Passief Bouwen, een Zonne-energieplein en natuurlijk bent u van harte welkom op het Duurzaam Gebouwd-plein. Hier staan een geselecteerd aantal partners en leden van Duurzaam Gebouwd. We zijn te vinden in Hal 6 A041. 

Aanbieding
Voor de bezoekers aan onze stand ligt er een mooie aanbieding te wachten. Voor € 495,- mag je je lid noemen van Duurzaam Gebouwd. Nieuwe leden krijgen een gratis jaarabonnement op het magazine Duurzaam Gebouwd en een welkomstcadeau naar keuze (een slagroomtaart of het nieuwe boek over de bouw en social media van Marjet Rutten).

Daarnaast ontvangen nieuwe leden kortingen en 'front seats' tijdens DG-congressen. Ook is er een ledenvoordeel als exposant van het kennisplein tijdens onze DG-congressen. En tot slot krijgt ieder nieuw lid een eigen ledenpagina en mag gebruikmaken van het bijbehorende logo.

Meer informatie: Leden 
Meer informatie: Energie 2011

Deel dit artikel

permalink