Energielabelposter van Agentschap

AT Osborne en Triodos Vastgoedfonds ontvangen de Energielabelposter van Agentschap NL.

Deze week is de Dutch Green Building Week. Tijdens deze week worden in het hele land activiteiten georganiseerd om Nederland te laten zien wat er op het gebied van duurzaamheid en vastgoed zoal gebeurd.

In het kader hiervan reikte Agentschap NL de 'Energielabelposter' uit aan een aantal organisaties. Zo ook aan AT Osborne en Triodos Vastgoedfonds. Huurder, respectievelijk eigenaar van het eerste duurzaam gerenoveerde rijksmonument van Nederland aan de J.F. Kennedylaan 100 in Baarn.

Jo Daemen, Agentschap NL. "Door de eigenaar, Triodos Vastgoedfonds, en huurder, AT Osborne, is gezamenlijk een duurzaamheidambitie uitgesproken. Hierdoor zijn in het renovatieproces keuzes gemaakt die het pand meerwaarde geeft voor de lange toekomst."

Daemen: "Maar men heeft het hier aangedurfd verder te gaan dan alleen investeringen in duurzaamheidmaatregelen. Zo is onlangs tussen de installateur, eigenaar en huurder ook een energieprestatiecontract afgesloten. Dit is naar mijn weten nog niet eerder in een dergelijk gebouw gebeurd."

Foto: Gerhard Jacobs (AT Osborne ontvangt het Energielabel van Jo Daemen (Agentschap NL)

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door AT Osborne BV