Delta Ohm Benelux exposant Duurzaam Gebouwd Plein

4 tot 6 oktober vindt in de Brabanthallen in Den Bosch de Beurs Energie plaats. Duurzaam Gebouwd is er aanwezig met het Duurzaam Gebouwd Plein. Met enige regelmaat stellen wij de exposanten voor, dit keer Heerco Walinga van Delta Ohm Benelux. 

Wat doet uw bedrijf?
"Sinds meer dan dertig  jaar ontwerpt, produceert en levert Delta Ohm professionele meetapparatuur voor ‘Licht, Lucht, Water, Geluid en Trilling’. Onze link naar Energie en Duurzaamheid betreft vooral de ‘metingen binnen de bouwfysica’. Er wordt steeds energiezuiniger en duurzamer gebouwd en daarmee wijzigen ook de eisen en wensen voor opnemers en regelinstallaties."

Delta Ohm speelt hierop in met een compleet pakket voor deze markt, vertelt Walinga. "En, omdat niet in alle gevallen ontwerp en uitvoering met elkaar in overeenstemming blijken te zijn, leveren we meetapparatuur voor controle metingen, bijvoorbeeld voor binnenklimaat.".

Wat voor apparatuur voor bouwfysische metingen verkopen jullie?
"Dat gaat om akoestische meetapparatuur , apparatuur voor luchtsnelheidsmetingen of luchtkwaliteitsmetingen. Verder richten we ons op thermisch comfort metingen en binnenklimaat metingen (NEN-EN-ISO 7730 en 7726 - PMV en PPD - Fanger, red.). We hebben WBGT heatstress in het assortiment om hittestress te meten."

"Ook richten we ons op  ruimte temperatuur metingen en ruimte thermostaten voor meting en sturing van relatieve Luchtvochtigheid (RH), Temperatuur en CO2.  Tot slot is er apparatuur voor lichtmetingen en lichtopbrengst metingen. Hiermee kun je de  van daglichttoetreding en kunstlichthoeveelheid meten."

Wat is uw meest unieke dienst of product?
"We hebben een breed pakket aan meetapparatuur, specifiek voor bouwfysische metingen en installaties. We zijn uniek als het om ondersteuning en advies gaat."

Wat verwacht u van de beurs Energie?
"Onze verwachting is dat we veel nieuwe contacten opdoen. We willen graag een bredere naambekendheid creëren."

Meer informatie: Delta Ohm 
Meer informatie: Beurs Energie

Deel dit artikel

permalink