Volop aandacht voor Passief Bouwen tijdens Energie 2011

De Stichting PassiefBouwen.nl staat met het Passief Bouwen Paviljoen in hal 6 tijdens Energie 2011. Het plein is in vergelijking met de vorige editie verdubbeld. Meer dan 500 m² vol met oplossingen op het gebied van passief bouwen. Kom zelf kijken op Energie van dinsdag 4 tot en met donderdag 6 oktober 2011 in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch.

Op het Paviljoen presenteren verschillende deelnemers van de Stichting zich met hun producten en oplossingen voor passief bouwen. Passief Bouwen is een bouwvorm, of wellicht beter een bouwvisie, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de warmte die de zon ons geeft, op basis van zuidoriëntatie en met toepassing van onder meer goede isolatie, kierdichting en warmtevoorziening vanuit ventilatie met warmteterugwinning.

Passief bouwen leidt tot comfortabele woningen en gebouwen, met een gezond binnenklimaat en met een zeer beperkte energievraag (besparing tot 80%).

Gratis toegang
Via de website  registreert u voor gratis toegang tot Energie 2011.

U ontvangt een persoonlijke toegangsbadge die u alle dagen toegang geeft. Energie 2011 wordt georganiseerd door VNU Exhibitions Europe en F&B - specialisten in energie en milieu. Gelijktijdig met de vakbeurs Milieu 2011.

Deel dit artikel

permalink