Ontwikkel je droomhuis

Zelf een betaalbaar droomhuis ontwikkelen kan nu werkelijkheid worden. In de nieuwe woonwijk Harnaschpolder in Delft is het mogelijk om zelf een huis te ontwerpen en te laten bouwen.

 In het deelproject 'T Huis Gemaakt' in de woonwijk Harnaschpolder kunnen kopers gezamenlijk met hun toekomstige buren hun eigen woning ontwikkelen en (laten) realiseren. Het project bestaat uit ca. 36 woningen. De kopers worden in het ontwerp- en realisatieproces begeleid door Hulshof Architecten.

Op 3 september aanstaande van 12.00 tot 14.00 uur is in Woonwinkel Harnaschpolder (Hoefslagendreef 9 in Delft) een informatiebijeenkomst gepland. Kort daarna start de inschrijving voor het project.

Harnaschpolder
Woonwijk Harnaschpolder is een nieuwe polderwijk aan de noordwestzijde van Delft, verdeeld in diverse fraaie buurten. Hier kan men heel plezierig wonen: in het groen, aan het water en op fietsafstand van de gezellige binnenstad van Delft.

E
en aanzienlijk deel van de Harnaschpolder wordt ecologisch gebied. Naast veel water komen in Harnaschpolder alle voorzieningen van een moderne wijk: een school, sportvelden, kinderopvang, speelterreinen en recreatiemogelijkheden.

' T Huis Gemaakt' is een ontwikkeling van Ontwikkelingscombinatie Harnaschpolder CV, gevormd door VolkerWessels Vastgoed, AM en Grondvest.

Meer informatie www.thuisgemaaktdelft.nl

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door VolkerWessels Vastgoed