How to green your office

GreenInc en The Others ontwierpen het  boek 'How to green your office'. 96 pagina's met 45 tips and tricks bedoeld voor relaties, collega's. Het boek helpt bij samen werken aan een groenere werkomgeving. Het laat zien dat dat simpel, leuk en makkelijk te doen is, inclusief een handige 'WerkPlek-Check'.

'How to green your office'' geeft organisaties en hun medewerkers dé tips om binnen de kleine straal rond de eigen werkplek dingen duurzamer te doen. Geen belerende verhalen over wat allemaal niet meer mag, maar juist kleine duwtjes in de goede richting wat kán. Leuke dingen.

Simpel en inspirerend en altijd groener. Van niet meer nieten tot een beter bakkie koffie. Van betere verlichting tot en met carpoolen. Elke pagina weer een nieuwe bron van inspiratie. Want duurzaamheid mag best een beetje minder zwaar zijn.

'How to green your office' geeft eenstel simpele handvatten om duurzaam te zijn op, en rond, onze eigen werkplek. Kleine stappen richting een betere toekomst voor deze wereld. Want als we samen de wereld om ons heen een beetje beter maken, dan komen de grote veranderingen vanzelf.

Meer informatie: How to green your office

Deel dit artikel

permalink