Duurzaam Gebouwd Plein op Energie 2011

4 oktober 2011 - 6 oktober 2011

Vanaf 4 t/m 6 oktober komen ruim 10.000 professionals naar Den Bosch voor de beurs Energie 2011. Het jaarlijkse platform voor energiebesparing vindt plaats in de Brabanthallen. 

Duurzaam Gebouwd is aanwezig op Energie 2011. En hoe! We staan met een geselecteerd aantal partners en leden van Duurzaam Gebouwd geformeerd op het Duurzaam Gebouwd Plein. Zodat u tijdens uw bezoek aan de beurs niks zal missen. De komende weken zullen wij de standhouders aan u voorstellen via deze website.

Duurzaam Gebouwd is het toonaangevende kennisplatform over duurzaam bouwen. Het platform informeert en inspireert de professional door nieuws, visies van experts, interessante projecten, innovatieve producten en door het aanbieden van inspirerende evenementen. Tegelijkertijd is Duurzaam Gebouwd een complementair en interessant netwerk van personen en bedrijven.

Platform
Wilt u ook deel uitmaken van dit platform? Kom dan op 4,5 of 6 oktober naar het Duurzaam Gebouwd Plein en laat u informeren over de mogelijkheden voor participatie. Het Duurzaam Gebouwd Plein vindt u in Hal 6. U bent van harte welkom!

Nog 1 plek
Deelnemen aan het Duurzaam Gebouwd Plein als standhouder? Er is nog 1 plek vrij!

Mail naar uitgever@duurzaamgebouwd.nl voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Deel dit artikel

permalink