Duurzaam Gebouwd op de Provada

Vanaf 7 t/m 9 juni 2011 vindt in de Amsterdam RAI de PROVADA 2011 plaats. Duurzaam Gebouwd presenteert zich op diverse plekken en nodigt u van harte uit voor een bezoek!

Duurzaamheidspaviljoen

Duurzaam Gebouwd is drie dagen lang als co-founder van het Duurzaamheidspaviljoen aanwezig in hal 11 (stand 53). www.duurzaamheidspaviljoen.nl

Tijdens PROVADA doet de begane grond van het Duurzaamheidspaviljoen dienst als informatieplatform van het ENDIS-concept. ENDIS is de naam van het toekomstbestendige bedrijfsgebouw en staat voor 'ENergieneutraal en Duurzaam In Staal'. De verdiepingsvloer van het paviljoen wordt traditiegetrouw weer ingericht als platform voor kennisdeling en discussie over energieneutraal en duurzaam bouwen. Met vele exposanten.

Bezoek het Duurzaamheidspaviljoen voor inspiratie en visie over duurzaam bouwen. Kijk voor meer informatie en het programma op www.duurzaamheidspaviljoen.nl


Seminar: Asbest, een gebrek aan uw vastgoed?

Dit jaar organiseren Asbest en Bouw & AT Osborne voor u een zeer interessant seminar met als thema "Asbest: een gebrek aan uw vastgoed?"

Tijdens dit seminar zullen diverse experts uit de vastgoedbranche aan het woord komen en gaan zij in op het thema asbest. De rode draad: is asbest een gebrek aan uw vastgoed en wat is de impact op de waarde?

Het seminar wordt georganiseerd op donderdag 9 juni in Zaal E103 en start om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur. De PROVADA is hierna de gehele dag door u te bezoeken.

Experts van AT Osborne en Troostwijk Taxaties zullen aanwezig zijn om hun visie te geven. Daarnaast worden prikkelende stellingen aan de deelnemers voorgelegd om op te reageren. Inschrijving voor gratis deelname is verplicht. Kijk voor het programma en meer informatie op www.asbestenbouw.nl 

Inschrijven via het inschrijfformulier.


Green Forum

Op PROVADA 2011 zal voor het derde opeenvolgende jaar de PROVADA Green Market en het PROVADA Green Forum gerealiseerd worden, het centrum van wat men de drie duurzame dagen noemt.

In 2009 is PROVADA een samenwerking aangegaan met de Dutch Green Building Council om het thema 'Duurzaamheid' uitgebreid op de kaart te zetten. Triodos Bank en AgentschapNL hebben zich hierbij aangesloten als mede founder. Gezamenlijk met PROVADA staan deze drie partijen garant voor een hoogwaardig en gevarieerd inhoudelijk programma.

PROVADA 2011
7, 8 en 9 juni 2011

Entreeprijzen
Toegangskaarten € 75,- p.p. (excl BTW), de toegangskaart is 3 dagen geldig. www.provada.nl

Kaartverkoop aan de kassa
U kunt ook kaarten kopen aan de kassa tijdens de drie beursdagen (€ 75,- per stuk).

Deel dit artikel

permalink