Toekomsttest voor de woningvoorraad

Wat is de visie van de corporatiesector op de toekomst van de woningvoorraad? Om die vraag te beantwoorden start SlimRenoveren samen met USP Marketing Consultancy en Staalfederatie Nederland de toekomsttest voor de woningvoorraad.

Deze nationale test heeft tot doel in beeld te brengen wat de visie van de corporatiesector op de toekomst is. Hieruit volgt welke thema's in de komende decennia van belang zijn en gaan worden en hoe deze thema's het bouwen en beheren van de woningvoorraad zullen gaan beïnvloeden.

Er is ruim aandacht voor de toekomst van de bestaande woningvoorraad omdat deze het overgrote deel van de woningvoorraad van de toekomst zal vormen.

Deel uw visie!
De woningvoorraad is anno 2011 volop in ontwikkeling. Overheden, woningcorporaties, bouwpartijen en natuurlijk de woonconsumenten hebben allen invloed op de ontwikkeling van het wonen in Nederland en de ontwikkeling van het vastgoed.

Het gaat niet alleen om de fysieke stenen en gebouwen, maar ook om de wijze waarop deze worden gebruikt, de regelgeving er omheen en sociale en demografische ontwikkelingen. De (sociale) huurvoorraad maakt nog altijd een groot deel uit van de Nederlandse woningvoorraad. Juist in dit deel van de woningvoorraad is vooruitkijken naar de toekomst essentieel voor succesvol vastgoedbeheer.

Wilt u als corporatiemedewerker uw visie op de toekomst geven en het bouwen en renoveren van de toekomst mede vormgeven? Doe dan mee aan dit  Nationale onderzoek en vul de test in. Dit duurt 12 tot 15 minuten.

Voor vragen kunt u contact opnemen met SlimRenoveren

Deel dit artikel

permalink