Cradle 2 Cradle Café (II)

Het tweede Cradle2Cradle Café dit jaar zal dinsdag 29 maart in Waalwijk worden gehouden. Sprekers dit keer Giel Linthorst en Joost Valk.

Cradle to Cradle cafés zijn gratis mini-seminars waarin actuele en uiteenlopende onderwerpen op gebied van Cradle to Cradle worden besproken door telkens twee autoriteiten op duurzaamheid en Cradle to Cradle.

Zo wordt de bezoeker snel volledig geïnformeerd over een actueel duurzaamheidsthema voor de bouw. De C2C Cafés worden georganiseerd door een onafhankelijke organisatie van Mosa in samenwerking met Ahrend, Desso en van Gansewinkel en vinden plaats op verschillende locaties in Nederland en België.

Sprekers
Giel Linthorst zal ingaan op de problematiek van binnenmilieu in scholen en de mogelijkheden om dit te verbeteren. Hij zal hierbij vanuit zijn praktijkervaring spreken en ingaan op de technische en financiële aspecten van het verbeteren van schoolgebouwen (zowel primair- als voorgezet onderwijs). De rollen die verschillende partijen bij dit verbeterproces kunnen vervullen worden uitgelegd en nadien met elkaar bediscussieerd.

"Gebouwen mogen dienend zijn voor het welzijn en de vitaliteit van de mens, dat is de basis in het werk van Vital PlaceS." Joost Valk (zie foto) vertelt niet alleen over de noodzaak hiervan maar vooral over het hoopgevende perspectief en dat het kan leiden tot een veel leukere manier van samenwerken.

Tijd, locatie en inschrijven
Dinsdag 29 maart om 9.30 uur bij Desso aan de Taxandriaweg 15 te Waalwijk. De entree is gratis.

Inschrijven: info@c2c-cafe.com

Deel dit artikel

permalink